***

Хотів знати, чого прагне моя душа?
Ось моя сповідь посеред ночі.
Я для тебе складу вірша
Про те, що важко казати в очі.
Мені потрібні вогонь і лід,
Купатись в пристрасті з головою.
На серці мати чарівний слід,
Щоб він залишений був любов'ю.
Я хочу мати щасливий дім,
Приймати гостей і посміхатись.
Назвати хочу когось своїм,
І зранку разом з ним прокидатись.
Я хочу вражень одних на двох,
Багато сміху, відсутність болі.
З душі  забрати переполох
І бути вдячною своїй долі.


Рецензии