***

Буває так, що все в житті занадто
І нам здається, ми зійшли з орбіт.
Приймаєм рішення чи варто, чи не варто
Та залишаєм по собі яскравий слід.
Буває так, що все в житті раптово,
І ми щасливі дотиком долонь.
Коли одним-єдиним теплим словом
Ми у серцях розпалюєм вогонь.
Буває так, що все в житті логічно:
Є день і ніч, є літо та зима.
Є двоє, що на вушко вічно
Шепочуть ніжні речі крадькома.


Рецензии