В дпочинок на природ

Душі це замало
Для тіла занадто:
Я на святі Купало
Сиджу у багаття.

Мальовнича природа
Навколо повсюди!
Вся природа - це врода
Бережіть її люди!

Вся природа - це врода
І якщо непогода -
То це є відгук недобрих думків

Вся природа - це врода
І якщо земле не вродить
Це є відлуння некращих часів.

Якщо усі люди
Це запам'ятають
Згодом щастя набудуть
І від щастя засяють!

2008


Рецензии