Р дна мова, р дна Укра на

Українська - мова солов'їна
З нею я завжди, навік
Мила серцю та душі перлина
Життєдайний та цілющий сік.

Мені скажуть вивчити англійську
Чи німецьку, треба так чомусь.
Чи освоїть мову італійську
Але це на користь лиш комусь.

Геть іноземне! До серця то не лине!
У житті вже достатньо несвого
Полишу я зайве, оберу я Україну,
Віру, правду. З нами рідний Бог.

2014


Рецензии