Дiти i поради

Кавун і кавуниця,
Мужик і молодиця,
Скрізь він й вона існують,
Новим життям керують.

Нове життя, то діти
І є ще заповіти,
Як жити їм потрібно
Щасливо щоб і гідно.

Це гідно до законів,
Існуючих канонів
Встановлених суспільством
Обтяженого дійством.

Та діти ігнорують,
По своєму будують
Своє життя у світі
Й кусають потім лікті.

Бо всі батьків поради
Не слухали заради
Упевненості, знають
Як жити в світі мають.

Були і ми такими,
Дурними й молодими,
Коли набили гулі
У дні ось ось минулі.

Кричали- порятуйте,
Батьки мене почуйте,
Й так мудрими ставали
І поміч добру мали.
03.04.16.


Рецензии