Вдихаю на повнi легенi...

Вдихаю на повні легені
Життя сьогоденне на мить...
Воно б, помістилося в жмені.
Від того, і серце болить,
Болить... Розбратались, нівроку.
Та, тільки, - додолу біду!..
Потроху роблю перші кроки...
Здається, - іду.


Рецензии