П сня весни

Заспівала нам пісню весна,
Де пташині ми чуємо співи,
Де надія сховалась ясна,
І чекаємо сходу посівів.

У серцях вже заграла любов
Всіма нотами, що є у серці,
Вабить всіх і морочить ізнов,
Стукотить, щоб відкрили їй дверці.

Розливаються фарби життя,
Прикрашаючи квіти, дерева,
Кожний день, то нові відкриття.
Кожна мить є чарівно миттєва.

Я розтану в своїх почуттях,
І напившись весни я до краю,
Хоч вже буду в великих літах,
Цю я пісню весни заспіваю.


Рецензии