Настала зима

               

                Лісами дзвонить  осінь  золотисто
                Гай  зелений  в  тиші десь дрімає
                З поля  все  зібрали  урочисто
                Листячко  додолу обпадає.

                Он  кружля, в  садочку  листопад,
                Тай  туман  засіяв  всю  долину
                Затягнулось  небо,дощо-пад
                Все завмерло  нині на всю днину.

                Вечір  тихий знову  з за  гори
                Ніби  пташка з стріхи  виглядає
                Золотом  покрилися  луги
                Зимонька на  п”яти  наступає.

                Білим  снігом землю  замело
                Голий  сад  на  Випханці  дрімає
                Сміх дитячий  чути  на  село
                За  вікном  синичка  виглядає.

                Випханка-назва вулиці села Прибилова.


Рецензии