В мiсячнiм сяйвi дзвони завмерли

В місячнім сяйві дзвони завмерли,
Тихо здіймає вітер траву.
Тучі, у небі, промені стерли
Знову кохаю,… та знову не ту.

Дінь-дінь-дінь! Дінь-дінь
Знову не ту.

Та, що кохаю,… грається мною.
Та, що згубила, кличе у вирій.
Небо ізнову плаче водою,
Знов сліди,… в  росі, серед зілля.   

Дінь-дінь-дінь! Дінь-дінь
Росою сред зілля. 

Нас цілували краплі у губи
Ти ж не казала, що більше не любиш
Ти обіймала, сплітаючи руки
Та обіцяла, що знов приголубиш.

Дінь-дінь-дінь! Дінь-дінь
Знов приголубиш. 

Місяць заходить, ніч засинає
Знову над степом, як сайво, зоря.
Ти все дражнила, що ти не кохаєш,
Що є любов… та тільки своя. 

Дінь-дінь-дінь! Дінь-дінь
Та тільки своя.

В місячнім сяйві дзвони завмерли,
Тихо голубить вітер траву.
Тучі, у небі, промені стерли
Як я  кохав,… та знову не ту.


Рецензии