Доброго ранку

Марила безнадією
і яскравими снами
Хочу бігти, ноги
наче вросли в землю
Та чую кличе, Він кличе
Цей поклик віддається луною
у тілі
у серці
глибше, глибше, там
де життя
ще жевріє
там, де мрія..
наче прокидаюся
наче встаю і йду але
все це сон і біль, і туга
Та вже щось проросло, виросло
обнялось, з'єдналось
в ОДНЕ
І затріщала крига
і засяяло сяйво
і потекло
заструменіло
знищуючи
і народжуючи.
Тепло, надія і
Любов огорнули серце
Твоя любов
пригорнула душу
Прокинулася.
Доброго ранку, життя!


Рецензии