Передбачення Mайдану - 2013, 2014 р. р

Де ж поділась зима? Псевдо-лютий утратив лють.
Коливання погоди у протилежні боки.
Бездержав"є, тому і в природі подвійна суть,
І від безладу рецептів не знайдено поки.

Геть нічого немає -крім гніву і сліз. Отож
Люд не мовчить,  водою не наповнив рота.
Між крижинками іноді проявляється дрож,
Та й він затихає, мовби у смерті істота.

А лютневий огром п"ється терпко, начебто ром,
(і в підкірці думок - Цар небезпечний зі Сходу).
І для спокою не допоможе прийняти бром,
Не остудити думки, бо так замало льоду.

Цей же, лютневий, аморфний, навіть крихкий. АЛЕ
ЧАС  НАСТАНЕ,  ЗБЕРУТЬСЯ КРИЖИНКИ У БРИЛИ,
БО  КОЖНОГО  ДНЯ ПОЧУВАЄ НАРОД  СЕБЕ  ЗЛЕ,
ІЗ  БРИЛ ЗБУДУВАТЬ БАРИКАДИ  ВІН ЗНАЙДЕ СИЛИ.

Вірш написаний у  лютому 2013 року до дня народження
колеги по роботі - патріота України. Надрукований у збірці віршів "Весенние  стихи"

© Copyright: Леонид Ружинский, 2013
Свидетельство о публикации №113020906322 (стих был удалён)

 


Рецензии