Коли...

Коли нікого немає поруч,
Коли здається,що не злетіти,
Коли ніхто не іде на поміч
Ти все одно зобов'язаний
жити.
Коли руйнується все,що ти
зводиш,
Коли сонце не світить,не
гріє,
Коли втрачаєш все,що
знаходиш,
Ти повинен дійти до мрії.
Коли говорять,що ти не
зможеш,
Що ти впадеш назавжди на
коліна,
Знай,що ти все переможеш,
Бо ти є сильна вільна
людина.
Коли у тебе відіймуть крила,
І ти раптово не зможеш
злетіти,
Не забудь,що є в яхти
вітрила,
А ще літаки,поїзда,
вертоліти...


Рецензии