Поклич мене

Поклич мене до Дому...до
рідного Палацу...Поклич,Небесний
Батьку,мене в Свою любов...
Поклич туди,де зорі Тобі
складають славу,де серцем і
душею я зацвітаю знов...
Поклич,де янголята ніколи
не змовкають,де все Твоє
творіння вклоняється Царю...
Де Тебе завжди в смиренності
чекають,
Візьми мене туди...Про це я
так молю...
Візьми мене туди,де є лиш
вічна радість,де мир святий
Христа навічно прибува,
Де немає зла,не знають слова
заздрість,
Де кожну мить життя
славлять лиш Христа!


Рецензии