Я буду йти

Я буду йти.Летітиме
каміння.Горітимуть мости.
Я буду йти.Світитиме
проміння.Відправляться
листи.
Я буду йти.Крізь ночі
пустоти.Не знайдено сліди.
Я буду йти.Крізь поле
самоти.До цілі.До мети.
Я буду йти!!!!!!


Рецензии