Не здавайся не за яких умов

Не здавайся не за яких умов,
Тобі є що собі доказати,
Тобі не потрібно кричати гучних промов,
Ти можешь тільки губами прошепотати .

Не всі зрозуміють старання твого,
Бо іх не хвилює твій результат,
Незважая на них, добийся свого,
Докажи що не важно звідки твій атестат.

Не старайся закликати іх до уваги,
Бо їх сила - це немати свого розуміння ,
Зверни свій внутрішній світ до рівноваги,
Тоді із проблемами світу буде порузуміння.


Рецензии