Ветер, песня, весна - укр

Вітер, пісня, весна
таїна голосна
в співі пташки пливе
і єднає живе


Це підпис до світлини мого друга Сашка Фролова.
Намагався, щоб віршик вийшов схожим на світлину і за манерою - чорно-білий і без понтів.



Рецензии