Капелюшки

КАПЕЛЮШКИ
(пісенний текст)
Капелюшки не дурниця,
То важливий елемент,
Капелюшок таємниця,
І на Пані претендент.
Такі речі  не всі носять,
І не кожній до лиця,
Вони вихованість просять,
Та  природу від митця.

Капелюшки то важлива,
І  не заурядна річ,
Вдягне та, яка вродлива,
І піде хоч в день, хоч в ніч.
Де високі є підбори,
Суконька там до землі,
Коли їсть, в руках прибори,
Грають наче рольові.

В капелюшках є порода,
Безумовно є і стать,
Їх завжди диктує мода,
Хто їх носить має знать.
Капелюшки різносортні,
Є відзнакою людей,
Чоловічі  і жіночі,
Капелюшки для дітей.


Рецензии