Забув

Стрів Миколка друга Вову
І враз похваливсь:
Йому віршик пречудовий
Уночі наснивсь.

– Памятаю кожне слово,
Вовчик, так і знай!
Там про поле волошкове,
Про дубовий гай...

Вова каже: – О, вітаю!
Раз так сталось – дій!
Я ж чужі вірші читаю,
А тут – майже свій!

Вірші – справа не найгірша,
Й ти б поетом був.
То читай вже свого вірша!
– Та... забув...


1. 04. 2016 р.


Рецензии
😂😂😂
Я також завжди, що наснитися забуваю :)

Елизавета Бащева   01.04.2016 22:52     Заявить о нарушении
Шкода, бо уві сні приходять такі цікаві сюжети.)

Вадим Мусиенко   02.04.2016 08:56   Заявить о нарушении