Д -агноз

                Х  Х  Х


Діагноз: "біг неначе лАні!"
Пообіч ланніі захланній
Захлюпнуло страху в горлянку
Чи лох-путату чи путанку,
 
Якеє ні страху не має,
Ні сорому це генів дія
День кукрі гніву не виймає,
Летопис лінощів чекає

Співатиме яка надія


Рецензии