Уже сонце зiйшло

Уже  сонце  зійшло.

Уже  сонце  зійшло,
Високо,  високо.
То  чому  ж  так  мені,
Одному  одиноко?..

Де  ти  Доле  моя,
Де  ти  блукаєш?..
В  мене  вже  сивина,
І  ти  добре  то  знаєш.

Я  візьму  ту  журбу,
І  покладу  на  сонці.
Може  розтане  вона,
Як  той сніг,  на  віконці.

Та  й  піду  я  в  поля,
Свою  Долю  шукати.
Бо  без  неї  мені,
Уже  щастя  не  мати…

Сонце,  високо  зійшло…

    07:55.01.04.2016.


Рецензии