Спроба

Ніч. Пітьма і морок.
Звідусіль чутно голоси,
Тебе гнітять вони до сліз невинних,
Наостанок попіл,замість світлої душі.

Ще дитиною ти мріяла,знайти вихід,
З нічного лабіринту,
Але пітьму ти створюєш сама,
Освіти свій шлях -надією,
І навіть усвідомиш, яка гарна зелена трава.


Рецензии