Весна прийшла

Весна прийшла - летять лелеки.
До  неба явір  тягне  віти-
лелек стрічає він  здалека.
Хай стане сил їм долетіти.

І сонце вже свої фіранки
відкрило й сипле вогне-блиски.
Бруньки радіють й спозаранку
блищать  на гіллі як підвіски.

Тремтить верба- бруньки налиті,
схилила голову й чекає
коли в зеленім оксамиті,
свою вже наготу сховає.

Шепоче щось рожевий ранок,
Блакитним проліскам  пестливо.
І сипле він мені на ганок
Із сонця  зайчики грайливо.


Рецензии
Яка краса!!!!
Дякую!!!

Юля Куропата   15.06.2016 11:59     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.