Я тебе не зраджу

Я ніколи тебе не зраджу,
Знаю, зрада несе сильний біль.   
Якщо хтось колись щось і скаже
Я звірятиму з серцем своїм.

Я ніколи тебе не покину,
Щоб не сталось в житті моїм,
Лиш з теплом я до тебе полину,
Буду завжди я другом твоїм.

Буду світлом я в чорній пітьмі,
Буду зіркою на шляху.
Лиш довір своє серце мені,
Підведу, руку дам, обніму.

Нехай вірність щастям обернеться,
Щоб не сталося в долі моїй.
Хай весь світ від тебе відвернеться,
Стану Ангелом я твоїм!


Рецензии