Четиристишия

Обичам синевата на морето
с песните на морските вълни
и синята безбрежност на небето,
отразена в любимите  очи.

*

Ще отида в синьото безвремие,
където ще дочакам онзи  час,
в който ще се срещнем ние с тебе
и бавно ще танцуваме в захлас...

*

Идваш в неспокойния ми сън,
нежно със ръцете ме обгръщаш
И  галейки  ме с толпия си дъх,
всичко в мен в любов превръщаш.

*

Спуска се вълшебна зимна вечер,
изпълнена с очакване и нежност,
с тих и  ласкав шепот звезден
и рой мечти, политнали в небето.



EL_

EN_fi_su_EL_Леналеночка

Колаж: Иван Станков - https://otkrovenia.com/bg/kolaji/lyubovna-lirika-1


Рецензии