Свири и пей ни, музиканте

Свири и пей ни още,  музиканте,
дарявай музиката си, която гали.
Навсякъде, на всички я дарявай,
с добрия вятър я изпращай!   

Свири и пей ни още,  музиканте,
докосвай с музиката като с ласка.
Изпращай я навсякъде, на всички
с пролетния вятър я изпращай.

Към вечната любов си съпричастен -
с красивата си музика ни го показваш.
Свири и пей ни още, музиканте,
с твойта песен   радост ни доставяш.


EL_
EN_fi_su_EL_Леналеночка


Рецензии