За зовом судьбы

І пішла за окликом долі
Та зайшла в незнайомі лани.
Там колись приховані зорі.
Вибухали в проміннях душі
Часом моторошно і лякливо,
Я шукала тебе в самоті,
Але знала знайти, так важливо,
Та проходила шляхом туги
Розпускала мережева жаху
День за днем по крупинках складав
Ту надію, мою, що струмочком
Привела на розвилистий шлях
Де поєднанні в кольорах ранку
Я тебе закликала в річках
А коли вже знайшла, то нарешті
Омивала в казкових прудах


Рецензии