На Ювiлей!

               Вікторії Сілаєвой присвячується.

Звернуся в День цей українськой мовою
З любов'ю щирою, у простоті,
Не як розумні дуже богослови,
А як сестра звичайна у Христі.

Ми на шляху життєвому зустрілися
Не так давно, але і ці роки
В відносинах усі благословилися
Від Божої могутньої руки.

Так дивно Він людей єднає долі,
Є друзі на путі, є вороги;
Та все це в досконалій Неба волі
І має свої певні береги.
 
Навіщо? Щоб навчились пробачати,
Щоб мали віру в серці і любов.
Могли тепло нести та віддавати,
Й не поверталися до справ колишніх знов.
 
Я дякую Ісуса, що ти є,
Хай будуть у житті твоїм проблеми,
Але Бог завжди відповідь дає
Й для спілкування також нові теми.
 
І це не жарти, просто світ тісний,
Коли не граєм по земним законам.
А дух у небо синє лине твій,
Де велич Божа над усім бездонна.
 
Не зупиняйся, йди вузьким шляхом,
Тримайся за всесильну Спаса руку,
Щоб спільного не мати вже з гріхом
Й засвоювати мудрості науку.
 
Міцної віри й радості тобі
Бажаю повсякчас у кожній днині,
Щоб бачила підтримку в боротьбі
Завжди та вчасно у важку годину.


Рецензии