Майчице

Майчице мила,
минаха много години,
откакто те няма.
Знаеш ли, майко,
колко много ми липсваш.
Горестна болка
силно ми стяга душата.
И идвам при теб.
Да поплача...
И всичко, което тежи
пред теб да изплача...
Майчице моя,
днес бях отново при теб.
Ти чу ли ме, майко,
разбра ли
как ми се къса душата...

EL_
05.03.2016г.
EN_fi_su_EL_Леналеночка


Рецензии