В столовый стоев чад

Так чат чы чед липшый?
Как праизносят, так мы и во вам

Человек полагается на себя. –
А шо ж ёму щ нека скотынка ш. –
Да-да. И у Василя
Грошав шас мы пазычам! –

Ну, в общым, Учитель тут прав.
Я шэ но залигся,
Ек на! Вжэ стуцат!
А я з уз и розбигСа й.

Но странно. Кругом тишына.
Ны гусь ны й отзовися.
И так у ныдилю 2 раз.
И хто б гэ, хы, с псыщав…

Я думав, то во, гындэ Влад.
И, ну, аж уж стыдно.
Бо ексь да й каксь прыглашяв жь
Фотошоп фстановыты п.

Да не. Это ны я.
Я, шо, за всих дурнишый.
Ага. Значыца так.
ПРыкрасно! Собрань жэ ву бисый!

Как раз жа всэ влад:
Априль разви зь пиршы.
Но наш гауляйт
Канон саблюдзит сце й?

Во как ихраям в канкан!
Вчара но дивився:
Сантана якась ш
Ув ИньДийцы гында.

Ну, сам сара в сад
Той ли вавчицель,
Шо нас абазВаль
Чуть ны вж вализкай.

Сек сав ш щэ малават:
Ах, граматны, нимцы!
Ну, так сь ракЗбиВат
На 3 ваткы сливца. Санузел аж впрам –
Оно шоб ты вбывСа ж
На й старости лят.

… ну, сажку найшлы ж вы?
В кого вона з вас.
А ныгдэ! Ны скикы.
В меловы, в глынцы спына’.
От но шо вмийим.

(от лишь что умеем.
Паняв?). Экс-пери-менты:
Впер пери червей с 3.
Ну, бы мы ш на картинцы


Рецензии