Дуст Магьамедалидиз

      70 йис тамам яз,
      Вун сенфиз кьукьавай.
      Мукьва-кьели к1ват1 хьана,
      Вун межлисдин юкьвавай.

      Пай идайла шад тостар
      На чун рик1ел гъаначни
      Гьиниз фена ви къастар
      Эверизкьван хьаначни

      Вун чи хуьруьн ч1ехид яз
      На чаз ч1уру тарс гана
      Гила и кар адет яз
      Фида кьелен пар хьана

      Эцигдачир вуна чаз
      Ц1ийиз къажгъан кълал ви
      Гьазур т1уьнрал рази яз
      Ацукьдай чун хуьруьнви

      Я агъсакъал Гельхенбаши
      Им лап ч1уру кар хьана
      Жедай кар туш им хвеши
      Чи араяр нар хьана

      Яшар ваз мадни хьуй
      Лацу хьана кьил чуру
      Йисар вишникъадни хьуй
      Амма тушиз рик1 ч1уру

      Ягъалмиш хьана вун
      Эвернач на Къадимаз
      Эвернайт1а къведай зун
      Седеф чуьнгуьр хураваз


Рецензии