Народ нiкчемний продавець...

Народ поганий продавець,
Торгує голосом і правом.
Прибуток звівши нанівець,
В своїй убогості яскравій.
Навіть коли того обрав,
Що вороги троїли підло,
Мабуть за те що мало крав,
Цькували і назвали бидлом.
А те що потім відбулось,
Здоровий глузд був точно вбитий
І вибирати довелось
Між злодійкою і бандитом.
Обрали, здивувавши світ,
Прийшли на Банкову вандали.
Прозріли через пару літ,
Майданом знову здивували.
Та тільки вже пуста казна
І майже армії немає.
Небесна сотня і війна,
А ворог землю нашу крає.
Для чого я це все пишу,
Якщо і так це знає кожен?
Дурість признаємо, вину,
То може вибратися зможем…


Рецензии