Яран сувар

Алукьна чаз чи ц1ийи йис,
 Лезгистандин ч1ехи межлис.
 Гьар са касди ийизва гьис,
 А ви назик шагьвар сувар.
 Яран сувар, яран сувар.

 Т1ебиатдал гъизва на чан,
 Къацу хьана багъни бустан.
 Цуьквед багъда билбилдин ван,
 Гьелбет ви гьунар я сувар.
 Яран сувар, яран сувар.

 Жегьилринни шад я рик1ер,
 Ц1айил элкъвез ийиз кьуьлер.
 Яру хьана чпин хъуькъвер,
 Ви ялавдин зар я сувар.
 Яран сувар,яран сувар.

 Халкь алахьна гьар са патаз,
 Цанар цазва тумар кутаз,
 Бул бегьердин умуд аваз.
 Чан бегьердин варар сувар.
 Яран сувар, яран сувар.

  Кадимбег Ильясов


Рецензии