Логика смерти

Кожна куля мріє вбити.
Кожна куля хоче смерті.
А не просто пролетіти
І в багнюці десь завмерти.

І вини вона не має,
Сім шістьдесть два,
Це ж її штовхають
Пороху дива.

Хто в патрон той порох сипав,
Кулю в нього набивав,
Хто заряд в ствола вставляв,
На гашетку натискав?

Ось тут витоки біди,
Ось тут злочину сліди...
Хто заряд в ствола вставляв,
На гашетку натискав...

Але хто наказ давав,
Чим його стимулював,
Хто його шантажував,
Вдало хто ним рулював?

Ось де корені біди,
Ось хто має відповісти
І за болі і за жертви...
Ось хто має за це вмерти!
Він не має права жити
Його куля має вбити!


Рецензии