Нема н чого неможливого!

В житті у кожного бувають такі миті,

Коли здається,що душі нема,

Коли неначе довгим синім крИлом

Змітається усе ,згора до тла.



Коли підтримку не знаходиш вчасно,

Коли здається "виходу нема"

Ти думаеш - вогонь вже не погасне,

Що запалав в душі і прийшла тьма.



І починаєш серденько картати

Дурними думками ,що краще не будЕ

Гадаєш, що по справжньому вмирати

Ти вже почав, та час твій досі йде.



Багато хто звертається до чарки,

Упевненні,що так не пропадуть.

А деякі гадають буде краще,

Якшо на себе руки накладуть.



Та що від цього зміниться?! Дурні ви!

Кому ви гірше зробите,собі?

Подумайте хоч раз: батьки і рідні

Без вас як житимуть?І доки ви живі


Не опускайте руки ,злості не тримайте

Не забувайте нічиїх імен,

Та слідуйте одній цікавій думці,

Яку сказав дуже розумний мен:



"Коли поїхав дах від перевтоми та проблем

Душа, мов кошеня мале під зливою,

Запам'яй простеньке правило "5-еН":
Не Ний! Нема нічого неможливого!


Рецензии