Ти був Сонцем мо Галактики

Ти був Сонцем моєї Галактики,
єдиним і всеосяжним,

але щось трапилось в твоїй фотосфері,
можливо закінчився запас водню і гелію,
або навпаки збільшився сонячний тиск,
і через це Ти вийшов з рівноваги...
а може просто відбулося затьмарення
і я розгледіла твою Корону...

Ще й промайнула думка з хвостом комети -
Може ти звичайна зірка
з іншого берега Чумацького Шляху?..
А Сонцем нашої Галактики насправді була я...


(фото з мережі Інтернет)


Рецензии