Крик

Така, як є... іншою не стану!
Я маю тільки душу при собі
Та людям, як завжди, цього замало
І від гіркої правди неможливо вже втекти

Агов! Народ! Що з вами стало?
Купаєтесь ви в пафосі й брехні
У підсвідомості бордель...та бачу вам й цього замало...
Ви ще й байдужістю "вбиваєте" людей!

kosheleva.
31/03/16


Рецензии