Густий туман низини кутае

Густий туман низини кутає
Спинилось буцімто життя
А місяць в мареві над Удаєм
Мов  запеленане  дитя.

Усе в  природі затихає
Ніч крадеться заздалегідь
І річка береги гойдає
І все заснуло навкруги.

У надвечірню цю годину
Сумлінно дихає  земля
Так  мати  колиха  дитину
І спить усе, мов немовля…

Забулась у вісні природа
Дрімає тиша мовчазна
Забудь і ти усі негоди
Та швидше люба  засинай.


Рецензии