Двi стрiлки

В годиннику моїм живуть дві стрілки,
І звати їх: «Тік»-«Так». Отак!
Одна – кружляє, друга – йде повільно,
Говорить «Тік»: - швидка я, мов літак, -
А «Так» відповідає в такт:
-А я повільно рухаюсь, не поспішаю,
Бо «так» сказати – треба мати час!
Тому я думаю і добре розважаю! -
А «Тік» сміється: - ой, це не про нас!

«Тік, тік» - все має швидко відбуватись.
«Так, так» - але не швидкість головне!
На все – свій час, і щоб кудись дістатись –
Не мить, а вічність ціла промине!
Живуть, однак, в годиннику одному
Такі дві різні стрілки, і всі дні
Одна летить секундами без втоми,
А інша - робить все без метушні!


31.03.2016 рік     м.Вишгород


Рецензии
Дуже цікавий вірш,справжня філософія!

Валентин Брилев   31.03.2016 07:47     Заявить о нарушении
Дякую за увагу і відгук! Дитячі вірші - вони такі =) і дорослим є чому повчитися =)

Валентина Руда   31.03.2016 12:26   Заявить о нарушении