Назавжди...

Крізь вітер та печалі
прийди до мене милий,
любий, забери мою душу
віднині вона потребує уваги

згиньте чорні хмари над нашим життям,
ховайтесь вороги, йде до вас яскраве сонце
Палить сильно, до кісток
пробирає теплом до наших душ

Вдячна всьому на світі за тебе,
за свіжість почуттів, за вільні думки та зелені очі
Не привертай уваги, будь зі мною, поруч, у всі часи
Віднині, і точно Назавжди...


Рецензии