Я все згадав

               

                Пробач  мені,  моя  рідненька
                За  те,  що  мало  написав
                За  те,  що  приходив  пізненько
                А  що  хотіла,  пробач, не  знав.

                Листа,  що  вчора  не  відправив
                А  як  збрехав  тебе  тоді
                Собі  завдання  я  поставив
                Пробач,  матусю,повір, мені.

                О,боже, мамо, я  згадав
                Як  в  сімдесятих  ти  чекала
                Коли  не  буду  я  казав
                Та  все  одно  ти  пригортала.

                Весна  іде,  бузок  цвіте
                Сідає  сонце  за  горбочком
                Спасибі  мамо, тобі  за  ти ,
                Що  ти  пишаєшся  синочком


Рецензии