О, ишк айт, сен факат нолами?

О, ишк айт, сен факат нолами?
Бир лахза хам ором бермай
Гам гирдобдаги дур аламми?
Толдирган, улдирган, куринмай...

Е умрим кукуни-каламми?
Тун-кун,йилларни саргайтган
Е гардкам килинган оламми?
Юз бор кетиб,юз бор кайтган
О ,калб,шунча хам ожизмидинг?
Кани ловуллаган гайрат?
Ном-нишонсиз учган измидинг?
Судраб,улакса итоат
Е гуруринг деб,елгизмидинг?
Илохий ишкми садокат?
Мехр-чун...шунча жиз,бизмидинг?
Е, янчидими ,кабохат?
    ***


Рецензии