Перший другий

Я хочу читати напам’ять
Твої смарагдові очі.

Я хочу руками
Вимірювати простір
Між землею і небом,
Коли ти поруч.

Це так просто –
Римувати мене і тебе.

Наша любов – безлюдний острів.
Я Робінзон.

Моє сонце
Не ховається в хмари,
Не падає за горизонт.

Любов – відкритий космос.
Безкінечність – діапазон.

Любов – пасажирський потяг.
Якщо на білеті – невірний номер,
Будь ласка, покиньте вагон.

20.03 18:34


Рецензии