Будь поряд, Янголе мiй

Будь поряд, Янголе мій!

Мені без тебе, як хмарині - вітру спрага,
Як листю восени, позбувшись опертя.
Життя моє – лише минувшини відвага,
Між спогадів така примарна тінь буття.

Мені без тебе – без зірок у марнім небі
Поневірятися самотньо повесні.
Очікувати, відчуваючи потребу
В надії на твою присутність, щастя дні.

Мені без тебе – як сама жага в пустелі,
Як вічний сон в цупких обіймах холодів.
Коли ти поруч, забуваю заметілі.
Ти моїм серцем назавжди заволодів.

Мені без тебе... любий, я ж без крилець пташка.
Мені без тебе... любий, неймовірно важко.



На русском: http://www.stihi.ru/2016/02/27/7436

Фото из Интернета


Рецензии
Чудовий вірш! Мої найкращі побажання! Нехай щастить та талановить!

Юрий Птицын   22.09.2021 07:14     Заявить о нарушении
Чемно дякую, шановний пане Юрiю!
Гарного настрою,
Аніта

Анита Карелина   22.09.2021 22:42   Заявить о нарушении
На это произведение написано 18 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.