Местная коррупция

Місцева   корупція

Настя  якось  прочитала:
«Корумповані  чини».
Потім  довго  міркувала –
Є   у  них  такі,  чи  ні?

У  неділю  -  всі  у хаті:
Час  іще  не  підганя.
Відказала  зразу  зятю,
Що  в  селі  таких  нема.

Відповів:  «Міркуйте  сАмі.
На  базарі  -  все  село.
Наче  всіх  і  перебрали,
А  сержанта  не  було?»

«Як!  Ото  Іван  і  є?
Він  же  -  хлопець  досить  гідний:
Більш  червонця  не  бере,
Та  і  то  не  з  самих  бідних!!

Донька  у  розмову  встряла.
Крапку  ставила  кінцеву:
«А  червонець  -  хіба  мало?
Це  -  корупція  місцева!»


Рецензии