Не зима...

   Й не зима і не весна,
   І не осінь наче.
   Сніг увесь ще не розстав,
   Дощем небо плаче.

   Січень ще не закінчився,
   Лютий на порозі.
   Місяць дощиком умився,
   Кажуть про морози.

   Хай зима зимою буде,
   Сніг іде лапатий,
   Під ногами скрипить дуже,
   Прикрашає хати.

   21.01.13г.


Рецензии