Ось з явився нтерес...

   Ось з'явився інтерес.
   На сторінку - автор щез.
   Не залишив ні рядка!
   Бач, історія яка...

   А я до нього линула,
   А я у нього вірила!
   Порожня там сторінка,
   Гірко плакала дівчинка.

   Ви мені вірші дарили!
   То ж сторінку чом закрили?

   04.01.12г.


Рецензии