Veart good

Good vearth good, main libe femelia, romans Doutland.
Zur romantik poeth libe Doutland klaine kinder, klaine femelis Doutland Germanich.
Zoor Germany, Zoor Doutland, Zoor Russia, Zoor Ukraina, Zoor Piase.
Vear zoor, good Piase.


Рецензии