зараза

вродило дерево в раю
родило яблуко розбрату
брати спалили рідну хату
наріжну спадщину свою
аби щось не дісталось брату

з братами разом я блукав
бо хату ж і мою спалили
кругом руїни і могили
і всюди зріють яблука
та вже і їсти їх несила

ось і кінець немає нас
бо з голоду й померли разом
всіх нас побило хтивим сказом
а яблуні цвітуть і най
невже це ми і є зараза


Рецензии
Це ми.

Дякую.

Амале

Амале   28.03.2016 20:57     Заявить о нарушении
Якщо визнаємо – може, не все втрачено.

Канан   29.03.2016 03:39   Заявить о нарушении