мiст

була і майоріє досі
порожня величезна прірва
чи є якийсь у прірви зміст
зібрались люди з різних міст
і зводити взялися міст
а нелюд дивиться із коса
будуйте дурні я підірву
 
як загуде а потім булькне
та ложка дьогтю у повидло
салютно вибухне сітро
фонтаном давнішніх хвороб
і буде свято у нероб 
набридла стерву рідна кулька
бо і само собі набридло

чи справді тут немає змісту
якщо існує ворожнеча
одне життя на все про все
і це якщо ще повезе
невже усе це має сенс
чи буде свято пусто місце
і я мабуть би заперечив


Рецензии