Сравнение

 Порівняння

Порівняння  в  межах  правди
Давно  прожитих  віків.
Всі  міста  -  мов  ті  ескадри
Із  великих   кораблів.

Порівняння  досить  «крУте»,
Але  має  всі  права.
Бо  квартири  -  це  каюти,
Підвал  -  серце  корабля.

Є  у  суден  скриті  рани  - 
Проржавіло,  потекло,
Пристарілі   капітани  - 
Керівництво  ЖКО.

А  навкруг  таємні  рифи.
Тихе   море -  тільки міф.
Це   -  завищені   тарифи,
Що  стосуються  усіх.

Їх  завзято   нагнітають
Поза  всіх  розумних  норм.
Та  з  захопленням  чекають
Катастроф  у лютий  шторм.

І   недовго  вже  чекати:
Далеченько  від  причалу
Почали   вже  виселяти,
(Покаютно   по началу).

А,  як  піде все на  злом,
Не   чекай   на  допомогу.
Чи  рятуємся  гуртом,
Чи  ти  плигаєш  у  воду.


Рецензии